از هفته گذشته تمام کسانی که گوگلپلاس و جیمیل دارند میتوانند به یکدیگر ایمیل بزنند حتی اگر آدرس ایمیل هم را نداشته باشند. حالا اگر دوست ندارید هر کسی به شما ایمیل بزند، میتونید این گزینه را غیرفعال کنید.
اگر نمیخواهید صندوق پستی گوگلتان مورد هجوم غریبهها قرار بگیرد اینفرمیشنویک، راههای زیر را پیشنهاد میکند:
۱) اگر نمیخواهید کاربران گوگل پلاس با شما تماس بگیرند به صفحه mail settings بروید و روی تب یا گزینه General کلیک کنید. آنجا گزینهای میبینید بهنام Email Via Google
جلویش یک منوی باز شونده هست که به طور اتوماتیک گزینه «هر کس در گوگل پلاس» انتخاب شده، شما میتوانید بنا به اختیار گزینههای دیگر را فعال کنید. اگر میخواهید فقط کسانی که خودتان آدرستان را به آنها دادهاید برایتان ایمیل بفرستند no one را فعال کنید. بعد هم حتما قبل از این که از صفحه خارج شوید روی دکمه save در پایین صفحه کلیک کنید. گفته میشود که این گزینه به زودی از دسترس خارج خواهدشد.
۲) پاک کردن رد پا
گوگل همه تاریخچه وب شما را دنبال میکند و نگه میدارد مگر این که مرتب خودتان پاکشان کنید. این گزینه بالای تصاویر، اخبار، نقشهها، ویدیو و... است. شما میتوانید به طور انتخابی بخشی از تاریخچهتان را پاک کنید یا اصلا این گزینه گوگل را غیرفعال کنید.
اگر میخواهید بخشی از تاریخچه را حذف کنید به بخش web history page بروید، از منوی سمت چپ All History را انتخاب کنید و روی باکس remove items کلیک کنید که همه گزینهها پاک شوند.البته اگر بخواهید میتوانید فقط بعضی از گزینهها را انتخاب کنید.
اگر هم اصلا نمیخواهید گوگل دنبالتان کند روی علامت چرخ دنده در گوشه بالایی راست یکی از صفحههای جستجوی گوگل کلیک کنید و به Search History بروید. دوباره روی چرخ دنده این صفحه کلیک کنید و به settings بروید. میبینید که نوشته web history is on یعنی تاریخچه وب فعال است. با یک کلیک آن را غیر فعال کنید.
۳) اگر اصلا نمیخواهید در گوگل پلاس بمانید؛
وقتی حساب جیمیل باز میکنید، گوگل به طور اتوماتیک به شما یک حساب گوگل پلاس میدهد. اگر لازمش ندارید میتوانید حذفش کنید.
اول به setting page در گوگل پلاس بروید. آخر صفحه گزینه Disable Google+ را
میبیند. لیست اطلاعاتی که در صورت حذف حساب پلاس از بین میروند را به شما نشان میدهد. اگر موافقید چارگوش پایینی را کلید و روی remove selected services بزنید.
